24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

071 - 888 9800

CV Monteur

Cv monteur LeidenCv monteur nodig? Onze loodgieter Leiden service beschikt over eigen, goed opgeleide cv monteurs. Onze loodgieter en cv service is 24 uur per dag zeven dagen in de week te bereiken voor alle mogelijke noodgevallen met ketels, geisers, boilers, leidingwerk of radiatoren.

Cv ketel storing? Wordt de verwarming niet warm of lekt één van de radiatoren? Onze loodgieter Leiden spoed service kan binnen 30 minuten een cv monteur bij hebben.

Vragen of direct een afspraak maken? Bel 071 888 9800.

Cv monteur Leiden 24 uur spoed

Onze loodgieter Leiden service beschikt over een eigen allround 24 u spoed service voor noodgevallen. Vriest buiten en heeft uw cv het begeven, wordt de centrale verwarming niet warm? Blijf niet in de kou zitten en neem direct contact met ons op.

Wilt u ‘s ochtends onder de douche stappen en wordt het water niet warm? Grote kans dat er een probleem is met u ketel, in sommige gevallen is het eenvoudig op te lossen omdat er bijvoorbeeld niet voldoende druk zit op de ketel. Maar soms is het probleem ook groter, komt u er zelf niet uit wilde niet onder een koude staan? Bel ons een loodgieter en cv monteurs in Leiden op telefoonnummer 071 888 9800.

Loodgieter en installatie werkzaamheden

Wilt u een nieuwe cv ketel laten installeren of wilt u een design radiator laten plaatsen in de badkamer? Ook voor zaken waar geen spoed bij is bent u natuurlijk bij ons op het juiste adres.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of maakt direct telefonisch een afspraak met een van onze medewerkers. Wij zijn zeven dagen in de week te bereiken op telefoonnummer 071 888 9800.