24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

071 - 888 9800

Onderhoud

Loodgieter Leiden OnderhoudOnderhoud laten uitvoeren door de loodgieter in Leiden? Bel gerust om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Ons loodgietersbedrijf in Leiden is zeven dagen in de week geopend, en wij staan dan ook zeven dagen in de week voor u klaar voor alle mogelijke onderhoudswerkzaamheden.

Is uw cv ketel aan een onderhoudsbeurt toe? Of moeten uw dakgoten leeg gehaald worden in de herfst? Bel en vraag wat bij ons de mogelijkheden zijn.

Direct contact of een offerte aanvragen? Vul het offerteformulier in of bel onze loodgieter Leiden service op 071 888 9800.

Cv ketel onderhoud

Is uw cv ketel aan een onderhoudsbeurt toe? Wij beschikken over gespecialiseerde cv monteurs die uw cv ketel professioneel en goed een onderhoudsbeurt kunnen geven. U kunt bij ons terecht voor alle merken en alle type ketels, geisers en boilers.

Wist u dat het uitlaten voeren van een onderhoudsbeurt aan de cv ketel, deze kosten zichzelf terug verdienen? Na het schoonmaken van de cv ketel en in sommige gevallen software update uitvoeren is de ketel zuiniger en brand efficiënter. Hierdoor verbruikt u minder gas en heeft u minder stookkosten.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of maakt direct telefonisch een afspraak via 071 888 9800.

Loodgieter Leiden riool onderhoud

Loodgieter LeidenIs uw riolering of afvoer systeem aan de onderhoudsbeurt toe, bel direct onze loodgieter service en plan een afspraak in met onze riool specialisten.

Wij voeren regelmatig onderhoud aan rioleringen uit om verstoppen in te voorkomen. Vaak werkt u al dat water minder makkelijk weg loopt de afvoer in, bij het doorspoelen het water eerst omhoog komt en dan pas weg loopt.

Dit zijn vaak voor tekenen dat het riool of het afvoer systeem verstopt raakt. Wilt u een verstopping voor zijn? Schakel dan direct onze riool specialisten in om uw riolering en afvoer te laten reinigen, op deze manier voorkomt uur verstopping op een later tijdstip.

Direct een afspraak maken? Bel onze loodgieter Leiden riool service op 071 888 9800.