24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

071 - 888 9800

Riool

Riool LeidenRiool problemen? Onze loodgieter Leiden spoed service staat 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar bij alle mogelijke riool problemen.

Zit de riolering verstopt, lekkage of heeft u een defect aan de afvoer? Bel 7 dagen in de week onze riool specialisten via telefoonnummer 071 – 888 9800.

Onze loodgieter Leiden service beschikt over gespecialiseerde vakmensen en het gereedschap om ieder riool probleem goed, snel en professioneel aan te pakken. Zo beschikken wij voor het ontstoppen over camera inspectiesystemen, speciale ontstoppingsveren en ontstoppings lansen.

Als het niet duidelijk is waar de verstopping of lekkage zit in de riolering, kunnen wij met het camera systeem in het riool kijken en exact in beeld brengen waar het probleem zich bevind. Bij een verstopping kunnen we direct zien waardoor de verstopping veroorzaakt wordt en het probleem snel en goed aanpakken.

Is het riool lek? Dan kunnen wij door middel van de camera beelden exact in kaart brengen waar het probleem zit, we kunnen dan gericht aan het werk gaan en hoeven niet de gehele riolering open te breken.

Vragen of direct een afspraak inplannen? Bel onze loodgieter service leiden via 071 – 888 9800.

Loodgieter Leiden voor alle Riool problemen

Schakelt u ons in dan kunt u er 100% op vertrouwen dat u een echte vakman over de vloer krijgt. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide loodgieters, installateurs en riolering specialisten. Daarnaast beschikken we over eigen dakdekkers en cv monteurs.

Loodgieter Leiden riool

Riool ontstoppen in Leiden

Ons full service allround loodgietersbedrijf beschikt over een 24 uur service welke dag en nacht te bereiken is voor noodgevallen. Doorgaans zijn wij bij noodgevallen binnen 30 minuten aanwezig om de problemen goed, vakkundig en professioneel op te lossen.

Onze 24 uur loodgieter Leiden service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • rioleringsproblemen
  • daklekkage
  • cv ketel storing / cv problemen
  • gas problemen

Direct contact met de erende loodgieter in Leiden? Bel 7 dagen in de week, 24 uur per dag ons servicenummer 071 – 888 9800.